Endret: 22 mai 2019     Opprettet: 30 jun 2016

Dugnader - Generelt

Det avholdes dugnad i Grenseveien 30 Borettslaget som regel tidlig vår og sen høst. Alt ettersom om det er behov for dugnad eller ei.

Å delta på dugnaden er en gyllen mulighet for beboerne å bli bedre kjent med hverandre. Styret oppfordrer derfor så mange som mulig til å delta på dugnaden, og benytte anledningen til å bli bedre kjent med de som bor i Grenseveien 30.

Dugnaden tar ca. 1-1,5 time, alt ettersom hvor bra oppmøtet er. Det vil kun være enkelt arbeid som blir utført på dugnad.

Vi samles etter dugnaden for pølser og øl/brus som styret ordner med slik at naboene kan hilse på hverandre og slappe av etter endt dugnads økt.

Det plasseres alltid ut en container for avfall under dugnadene, slik at beboerne enkelt kan kaste gamle møbler m.m. fra bodene sine. IKKE kast farlig avfall i denne for da vil borettslaget motta en ekstra faktura. Denne blir som regel stående 1-3 dager etter dugnaden.

Alt som står henslengt i kjellergangene vil bli kastet, så hvis du oppbevarer noe i gangene eller utenfor boden din så bør du merke dette med «ikke kast» eller flytte dette inn i boden din før dugnaden starter.

Mvh

Styret